h1

uda uda, paparuda

aprilie 15, 2008

Am patit-o azi. M-am udat toata pana la sireturi. Adica am fost udata toata pana la sireturi. [culmea, de la distanta]  Wam-bam, thank you ma’m. Si gata am fost. Gata terminata. Cu nervii, that is.

Nu sariti cu prajina in presupuneri care mai de care. Daca facem un calcul simplu dupa o formula consacrata, obtinem relativ rapid rezultatul corect.

Deci avem asa:
-una bucata ploaie enervanta, insistenta, persistenta, interminabila. [pentru un plus de feeling adaugam si un strop de vant rece si o boaba de frig patrunzator]

– una bucata Catza tarshaindu-se spre casa de la munci.

– una bucata umbrela.

– una bucata sofer grabit si chior [sau pur si simplu cretin si fara grauncior de bun simt].

Pe post de decor al implantarii implantate – o strada plina de balti.

Tin sa mentionez faptul ca umbrela de mai sus a fost complet inutila si este egala cu zero in calcul. Nu da nici macar cu virgula.

Deci… mergeam eu zgribulita spre barlog pe aceeasi strada pe care o bat zilnic de 2 ori garantat, cu umbrela regulamentara [si indispensabila] din dotare in manuta stanga. Si merg si merg, cujetand la caldurica din barlog, la o masa calda si la o baitza fierbince care sa-mi adune cirezile acasa, acompaniata de sunetul ploii … aproape romantic, cu exceptia frigului. Si deodata, aud asa un fel de stropsheala fashaita in spatele meu, de otomobil in viteza pe soseaua uda. In secunda urmatoare simt efectul si vad sursa. Sa incepem cu efectul: juma’ de Catza uda [jumatatea ghinionista, suspectez, cea de pe partea cu carosabilul]; incremenita in prima faza,m-am dezmeticit multumita pornirii urjente de nervi nervosi la adresa inculpatului. Inculpatul: [soferul dintr-] un jeepan niegru-niegru si mumos-mumos, indepartandu-se in viteza de locul incidentului.

Nu pot sa garantez ca soferul va cheli si va ramane impotent fix de azi pe motiv de sughit intens si boscorodeli maraite cu expeditor canin, dar aproape ca i-as dori. De asemenea, nu pot sa garantez ca i-a ramane jeepanu’ in pana tripla cand i-a fi lumea mai draga, ca i-a muri motoru’ in rampa de 5 ori consecutiv, ca i-or pusca bujiile sau ca i s-a tahui de cap computerul de bord, dar aproape ca i-as dori. Si sa-i moara la intrare! Ma rozi, bre’!

Gata, m-am calmat.

Reclame

6 comentarii

 1. vezi ca urmeaza sa fie votat in parlament un proiect de lege cu cainii…


 2. păi cărui bărbat nu-i plac femeile ude…
  are o scuză şi şoferul 🙂


 3. ketze….da stiu ca-i urashi numa de alea mishto.
  si de la Inah..pentru toti soferii care n-au loc pi strazi de noi, petonii….niste pungulite mici- mici cu niste pastilute mici-mici de viagra..tocmai bune de administrat pi stomacul gol….de acu..si pana’n buza apocalipsei.
  ura.


 4. Ketze, ai murit bre?


 5. @Sweeper: just darn busy. sowwy.


 6. Si baia fierbinte cum a fost!?Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: