h1

BJ

iunie 2, 2008

Mda 😀

Nu stiu despre altii, dar in momentul in care aud sau vad pe undeva literele astea doua, ma duce gandul automat la denumirea prescurtata unui act comun, placut, pe care multi in presteaza dar pe care putini il recunosc, care se intintuleshe si anume blou giob. De ce nu il recunosc? Nu stiu, blana mea… asta e din seria lucrurilor perfect naturale si ok [daca e cu acordul ambelor parti, evident] dar care sunt blamate de societate, in ideea ca „e rusine” sau „e pacat capital de moarte de ardeti in floacicarile iadului si tu si urmatoarele tzanshpe jeneratii, sa moara Catzaua de nu”, iar cei care le recunosc primesc automat etichete prea putin magulitoare din partea majoritatii pedante. In fine. Noi sa fim sanatosi.

Deci revenind: initialele astea doua sunt marca unei companii din… nu spui de unde, da’ pe care o cheama BIG JOHN. Initiale perfect normale pentru o companie cat se poate de normala [pentru cei piosi si cu frica lui doamne-doamne].

Da’ amu’ dilema: cat de inspirat sau putin inspirat poate sa fi fost ala de o botezat-o pe ea, pe firma asta? Sau era el si anume un bun crestin, curat in cujet si simtiri pana la dumniezo si inapoi, care nu a perceput tenta ..hm-hm a denumirii? Sau are Catzaua mintea bolnava fixata prea mult pe cele trupesti? Sau cum?

Si cand vezi initialele pe stampila, si te gandesti la hm-hm [da, sunt usor pudica, mnoah.. si ce daca? 😛 ] si incerci sa asociezi hm-hm cu firma ale careia sunt initialele, ce-ti trece prin cap? Ca aia presteaza blou gioabe? Cati? Si cat? Si cum? Zi-mi ce ISO ai, sa-ti spun cat de bun esti? Fac si probe demonstrative sau au gratuitati pentru fidelizare? Ce pachete ofera? La ce frecventa si ce intensitate? Ore suplimentare fac? Tre’ sa se deplaseasca ze customer la sediul lor sau presteaza si la domitzil?

Uof, uof, … am trait sa o vad si pe asta [lol]

Later edit: toti de i-am intrebat de stampila asta, au inceput sa ranjeasca instant. Deci blou giob, clar…

[thank you! 😀 ]

Reclame

10 comentarii

  1. Gandesti prea mult, ketze. Just live your life, ca de-aia e democratzie. Pt aia cu frica de Doamne-Doamne exista http://www.sfaturiortodoxe.ro 😀


  2. @Sweeper: s-a consemnat la dosar. multumiri cu kila. 🙂


  3. Pentru?


  4. fereasca D-zeu, sa intri pe site-ul ala, sfaturiortodoxe.ro. Aveam si o postare despre el cu ceva vreme in urma. In alta ordine de idei, ai baut vo’data BlowJob? Ii un mega cocktail! Stai asea. Cock? Tail? Cock si cu Tail? Coada de cocos? O iau razna… 🙂


  5. @ionutu: jamais couche avec. cat despre razna, .. toti avem nevoie de un pic de asa ceva 🙂 enjoy 😉


  6. mah?


  7. @gab: „tuh” ar fi mai corect in cazul de fata. 😀 da, poftiti va rog.


  8. :-)))


  9. @hadean: ranjesti, ai? … deci te-ai gandit si tu la aceeasi buruiana :))


  10. plantă de leac îi zice :-))Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: