h1

cautari la culme

Iulie 23, 2008

care culme? aia care este si anume atunci cand nu cauti ceva, da’ gasesti. sau cauti ceva si gasesti altceva. sau unde dai si unde gugal [again].

deci avem cam asa:

cucuietii din vale – harta – buey acesta, deci cucuietii din vale e sub cucuietii din deal, deasupra carora se afla cucuietii de munte-dreapta, care’s mai la dreapta de cucuietii de munte-stanga si mai jos de ceriu’ albastru [pentru lamuriri mai lamuritoare vezi harta de mai jos].

[n.a. tu, cautatorule, te imaginezi ca esti pe munte, cu fata spre mine, da? deci ai Cucuietii de dreapta la dreapta si Cucuietii de stanga la… well.. stanga. d’oh]

pancea gherasim – ntz… nu-i la mine in ograda. pe dansul in gasiti la Radio Impuls, 101.5. pentru curiosi exista gugal. de fapt, ..stai.. tot prin gugal l-au gasit si la mine.. phootoo’i. mno.

coc cu epuras de pasteo_O mai nou se poarta epurasul de paste in par? in coc?? da’ cu ce amaru’ meu a gresit bietul urecheat..? lume niebuna..

tzucute-as – vaaaaai, da’ nu e nevoie.. da’ daca tii musai, meri mai fa niste ore de gramatica, pe urma set complet de analize, trimite-mi CV detaliat insotit de poza .. si poate mai discutam .. not.

blou servicii – [o data, de doo ori] prestezi blouri? sau ai servicii de tot blou’? sau joburi de tot blou’? adica blou gioburi.. lamureste-ma. poate iti fac reclama 😀

conzerva de peste – n-am pe stoc. ca pute. deci te iei dupa putoare/putori si ajungi daca nu la conzerve, macar la peste sau alte chestii cu miros similar. deal? bafta.

sigurante apartament – deci io daca sunt sigura pe ceva apropo de apartamente, e ca nu prea ai sigurante cu ele. n-ai siguranta ca nu ti se darama daca-ti trece un camion mai sanatos prin zona[daca e construit din 2005 incoace, in stilul moderno-fusharesco-autohton, sau din 70 incoace dar vecinii si-au prestat moghernizari cu daramare de pereti de sustinere etc]; n-ai siguranta linistii, pacii si integritatii apartamentului daca ti-s vecinii 3 de’un leu [si stim ca sunt cu cirezile astia]; n-ai siguranta stabilitatii sigurantelor de pe tabloul electric .. si lista poate continua la nesfarsit. deci nu mai cauta piniet, ca cotzi [n.a. cauti] degeaba.

ploaie – da, stim, cunoastem, ne-a udat si pe noi pana la oo, ptiele, shosete, kiloti, boconci [care ce-a avut in dotarea corporelui propriu si personal]; si asta fu ploaie de-aia de nici nu trebuie aranjata: a venit singura peste tot, a udat tot, a inundat, a …ma-sa mare’ntre butuci… avem deja ardealul sub apa. alte noutati mai ai?

dormi cu aerul conditionat – io? jamais. am sistem incorporat de reglare a temperaturii proprii si personale. la mansarda. e un cip jmecher montat inca de pe linia de productie. deci daca mi-e frig ma imbrac, daca mi-e cald ma dezbrac. n-am nevoie de dracoveniile aste moghierne. vrei sa dau in raceala auto-indusa? am moaca de masochista sau ce?

zana carabina – alooo, nenea, zana carabina e locata in rastelul dansei facut din lemn de corcodushu, nu la mine in barlog, da? deci fa un bine si gadila setarile alea colo, ca iar te ptierzi, nevinovat maica, … esti si tu ca neamtzu’ ala care s-o luat dupa GPS in loc sa cashte ouatii la semnele de circulatie, si l-au pescuit p’orma cu macaraua dintre moloaze [ca daduse in ceva santieru’ blanii mele].

3 comentarii

  1. Acu o sa spui ca sunt carcotas, si probabil ca ai si dreptate. Dar din ce imi amintesc de pe la scoala, stanga era in partea cealalta. Iar dreapta taman… well… in partea opusa. Asta o spun uitandu-ma la harta.


  2. @mig: depinde cum privesti harta. daca te imaginezi pe munte, cu fata incoace, o sa ai cucuietii de dreapta in dreapta si aia de stanga in stanga. nu esti carcotas.. numai nu ai cetit binie ce scrie acolo, imediat sub „harta” … 😛


  3. Aha. Multamim de explicatii atunci. Si spor la catzalit 🙂Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: