h1

ready, set, ..search!

August 6, 2008

N’asaaaaa… iar n-are lumea liniste. Iar ii mananca in popou. Deci sa vedem ce s-a mai cautat [luam o gura maaare-maaare de cafea aburinda, pregatim degetutele, genoflexam neuronu’ si ne apucam de treaba]:

cucuietii din deal – iarasi???? buey, meri d’aci invartindu-te ca tirbusonu’ in dop de pluta!

este bine in aceeasi priza cu calculatorul – pai, ..amu’ depinde. e bine sa ce anume in aceeasi priza cu calculatorul? sa stai? … nu cred. sa prizezi? …iarasi nu cred. ai incercat, iti place si inca nu ai blana facuta permanent? ..keep walking.

prima noapte – oooo…. ohohoooo.. subect vast. fusa sau urmeaza? vrei indicatiuni? vrei sa impartasesti impresii si esperiente? io prima noapte nu mi-o mai amintesc, drept sa-ti spui, ca tocma’ fiindca a fost prima noapte si nu aveam decat cateva ore de viata la activ trecute in condicuta. cre’ ca am dormit, totusi…

papat cucu lu’ tata – hac. miroase a incest. sau era cuc d’ala cu pene si l-ai facut la cuptior? in orice caz, .. you sick, sick, ..sick little puppy, you…

numa muieri – nu-ti doresc. decat daca ai some sort of deathwish. te-or manca alea cu zile, bre.. ti-or scoate perisori albi pan’ tatie partile anatomice, uey… ti-or roade urechile si te-or duce la sapa de lemn. daca esti virginel se inshtimba situatia .. si e de inteles cautarea asta nelinistita a ta. da’.. carefull what you wish for, totusi. ca tat acolo ajungi.

buna catzaua – buna sa-ti fie inima, straine..

2 comentarii

  1. buuuuna catzaua!


  2. @Mihai: *woof*Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: