h1

niiiingeeee

Februarie 12, 2009

Daaaa … ninge aici in deal cu fulgi multi-multi si desi-desi.. si se depune..  ca in povesti.

Da’ blana me’h!! Amu’ se ninge? Lasand la o parte vestimentatia neadaptata corespunzator vremii de afara si cizmele sensibile la baltoace, omat, zloata si alte adunaciuni apoase… STOP IT! freakin’ stop it!! Vreau soare si cald si soare si cald si iar soare.. Puii mei de catza, .. chiar nu era momentul pentru asemenea scuturari de cojoace traditionale asupra Cliuujului.

Sa mearga unde-or vrea.. sa se concentreze asupra suprafetelor partiilor din zona si din restul tarii, ca-s destui zanaticii care se dau in vant dupa sporturi care implica placi, schiuri, sanii, saci, capace de buda, cauciucuri de roata, … fanatici dupa activitati cauzatoare de fracturi, intinderi de ligamente si alte napaste fizice [pe care nu le doresc nimanui, but shit happens, don’t it? ]

Deci cu acest prilej al ocaziei fac un apel la cine traba [i know you’re there and i know you’re listening..]: luati va rog potopul de fulgi si redirectionati-l catre cei care au intr-adevar nevoie de el. Eu nu.

Multumesc.

Cu stima si netarmurita pretuire vesnica, io.

Later Edit:  zapada s-a adunat considerabil, drept pentru care la noi in curte troneaza acum un om de zapada grasut si accesorizat 😀 e dragut el, asa, dodolot cum se afla.. da’ .. inca ninge. si inca tare. i’m in pain.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: