h1

cautari recente

Martie 13, 2009

Bre, deci ma cota [n.a. cauta] lumile pe intiernet, mah…. ‘ai de blana meh’. P’tiu sa nu ma deochi..

… Drept ii ca in afara de mine mai cauta si alte nazbatii, ca doara oi fi eu canina suprema, ze Canine highness, da’ totusi.. sa mai lasam loc si altora sa fie cotati.

Deci ce s-a mai cautat recent de mi s-au parasutat pe ze blog te miri ce mici ticalosi. Urmeaza, in ordinea numerelor de ordine cu care au binevoit a bajbai accidental pe aici:

iduri curve – futacios internautic ce esti tu, tzuka-te mama cu lopatzica de nisip dupa ceafa; bag de sama ca te samtzasti cam singurel si neconsolat, ..am dreptate? si nu-ti da mana sa gasesti alte variante; ai dreptate tu… de ce sa ti-o freci faci cu mana ta, cand poti sa ti-o freci faci cu mana ta virtualmente asistat…?

id-uri faine – dic! esti in criza de idei? uff… nici creativitatea si imaginatia nu mai sunt ce erau. trist… trist…

dub fx – possibility mp3 – o vrei? .. ti-o dau. uai si inca si anume cum!

keep walking in traducere libera – ermm… alcool. 😀

n-avem intuneric – ba s-avem pardon: intuneric avem cat cuprinde – ramai prost si te uiti ca buha-n lemne la cate minti intunecate ne inconjoara, la cati bipezi cu unic neuron care shede singurel in intuneric si se plictiseste de sa-si taie venele apar de te miri unde – uita-te dupa blonde 🙂 iti garantez ca la alea gasesti cat intuneric vrea mujkiu’ tau, sub stratul de peroxid;  cu lumina[tii] stam mai prost.


..si o intrare de ultima ora:

id-uri de curve – din seria variatiunilor pe aceeasi tema; deci e plin de disperat.. pe asta nici macar nu-l intereseaza sa fie dintr-o anumita zona [vezi cautari anterioare gen „id-uri de curve zalau” sau „idri curve din Cluj”], ntz.. asta accepta orice. Sa pastram un moment de reculegere pentru drama omului.


Liber la cautari!!


… pana data viitoare…. *woof*

4 comentarii

  1. Ca sa fiu nasty:

    „Cum faci sa-i sclipeasca ochii unei blonde?

    Ii aprinzi o lanterna in ureche!”


  2. Ciudata coincidenta!Si cei care ajung la mine pe blog se pare ca sufera de singuratate.Nu cauta id-uri de d-re cu moravuri usoare,cauta „femei cu poza si nr” sau”femei miros ceapa”.Pe asta din urma nu am inteles-o.Hic!Placut blog.O sa il vizitez cu placere 😀


  3. @ alleksssandra : multumiri cu plecaciune pentru apreciere si binevoieste a te simti binevenita ori de cate ori vei avea chef sa una-alta pe aci. baiul e ca nu mai apuc sa scriu ca pe vremuri, dar nu somez choar de tot. 🙂 *woof*


  4. Ketze, baga mare, ca ma plictisesc!Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: