h1

platisme sau platuitati?

aprilie 27, 2009

Deci io in ultima vreme si anume n-am mai atentat la beuturi cu bulbuci/bulisoare/balonase  – adicatelea carbogazate.. ptiu, carbogazoase.

Ca ma umflu ca un bulbuc/bulisor/balonas din cauza lor.  Da’ Pexiu’ imi cam place la gust. Atata ca-l sorb cu moderatie, sa nu mai intre Maria Sa Carbogazificarea Pexiului in razboi cu amaratele mele papile gustative; ca pisca, si nu-mi place; apoi iara nu-l poci bea in scop de astamparare a setei,  fiin’ca tot Maria Sa Carbogazificarea Pexiului intra in conflict cu gatlejul canin propriu si personal. De unde rezulta ca in loc sa stampar setea cu pexi, ma rotofelesc si incep sa lacramez toata ca o Mandalina, de parca as fi in plina depresie pe motiv de agabaritism.

‘ntzelegeti voi?

Deci de-asta m-am gandit io asa ca cum ar fi sa existe Pexi plat. Sau Cola plata. Adica pentru astia cu interioare mai sensibiloase, sa existe si varianta fara buldubuci gadilicios-zgarietori de papile si membrane delicato-mofturoase. N-ar fi fain? 😀


** da, stiu, daca iei un pet cu pexi/cola si il ajiti de-i iese si stra-bunica gazului bulbucos din el, tot acolo esti;   da, bine, da’ de ce sa nu scapi de un efort suplimentar si de nervozitatea scuiposhata a beuturii carbobulbucate atunci cand dupa o tura de „shake your juice[y booty]”, ii scoti d-o-p = zdupushul si te trezesti gratulat spumos, daca nu intrebuintezi corect bagarea de seama ? ha? ….

P.S. Aceeasi teorie se aplica si berii. Nici bere nu servesc, hapt din acelasi motiv;  recomand, deci,  crearea berii fara bulbuci – si in capul listei as pune berea bruna 😀 ze yummy one. Nici macar nu emit pretentii exagerate, cum ca sa-i scoata alcoolul. Nu. Doamnie feri’!  Doar buldubucii.  …si ar fi o lume aproape perfecta 🙂

*woof*

Reclame

2 comentarii

  1. Go for Guinness… 🙂


  2. Ar fi FOARRRRTE fain !!!
    Nici eu nu sunt fan buldubuci.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: