h1

Greta +1

iulie 16, 2009

Cea mai recenta lucrare e mai jos. Langa e poza care mi-a folosit ca model… [si ma refer aici la poza alb-negru].

Sunt mandra de rezultat, desi sunt constienta ca nu e perfect si ca nu am respectat toate proportiile. Pe viitor sper sa ma descurc mai bine 🙂

Greta

Greta

model

model

original

original

+ 1 = una dintre lucrarile pe care le voi dona pentru tombola.

+1

+1

Reclame

10 comentarii

 1. Amazing…


 2. @Sweeper: thank you 🙂


 3. stiam de tine ca existi, pana acuma nu am dat pe aici mai mult de 2 ori, insa vreau sa te felicit si pentru lucrarea asta…e chiar impresionant de reala…bafta in continuare!


  • @puiu: si la mai mare, corect? …sper sa-mi iasa si in continuare si sa reusesc sa „cresc”… sa perfectionez bruma de cica talent de mi-am gasit-o in blana 😀 te pup si ne vedem in Pub, sper 🙂


 4. dada…la mai mare!!!!…vroiam si eu sa zic ca ne vedem in PUB 🙂


 5. Place… si sint convins ca vei fi din ce in ce mai buna.


 6. chiar este o poza reusita


 7. mai doamna, ti-am mai zis, imi place ce faci si cum faci, da’ o intrebare tot imi staruie in minte: …de ce? adica de ce tocmai te-ai apucat de pictat? de ce tocmai de pictat? si de ce nu de, stiu eu, confectionat aeromodele? si la atata gramada de talent, de ce nu esti deja pictorita? de ce nu te vinde/cumpara lumea la licitatie in loc sa stai aci sa scrii pe blog?
  ha?


  • @yestedayman: ma foarte flatezi. sa-ti raspund, in ordinea numerelor de pe tricou. de ce? – pentru ca ma relaxeaza teribil, pentru ca imi place si se pare ca nu iese chiar foarte in stil amatorist tot timpul, deci trag sperante ca pot face chestii fainute. de ce nu aeromodele? – pentru ca imi place sa bat campii, nu cerurile. de ce nu sunt deja pictorita? – pentru ca nu m-am gandit la asta la modul serios, pentru ca imi lipsesc cursuri de specialitate [pentru care nu am timp, de altfel], pentru ca imi lipsesc o parte din resursele necesare. de ce nu ma vinde/cumpara lumea la licitatie? – deci desi am baut aseara, cre’ ca esti un pticut mai mahmur decat mine, intreband asa ceva. poi pen’ca nu ma mediatizez si pen’ca nu execut lucrari intr-atata de super-meseriase incat sa merite a fi cumparate. da’ daca stii pe cineva interesat, directioneaza-i incoa :))


 8. faina Greta asta a voastra!e maritata?!Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: