h1

erect-orala de-asar’

Noiembrie 18, 2009

Mai behai si acum amintindu-mi faze si poante de aseara. Ca aseara am fo’ in plina campanie erect-orala cu Dansul, mai exact si precis la pestacolul Comedica. Muoace de vaza s-au aratat p-acolo, pantre care Zicu si a lui Florica, Groparele, Visco..asta, ptiu’, Crivatu si multe alte cinstite fete, mai mult sau mai putin blogoricesti pe care Catzaua nu le cunoaste, in sublima ei ignorantie internautica. Mno.

Si ne-au erectat oral aia [comedicii] de-a facut multipla febra mujkiulitza la falci.

Ei, mai ales Bendea, care a rupt. Si mai putin Iancu, carele a supt. N-am nimic cu ‘mnealui, dara [impresie proprie si personal canina] si-a cam scremut poantele, si-a incurcat textele, si-a pierdut ideile si puteau sa-i ramana ratacite in neant, ‘mnie feri, daca n-ar fi avut copiute asezate strategic si tot asa. Mno. Si pe alocuri l-am gasit de-a dreptul agramat. Omu’ ala incearca prea mult si prea din greu. Si nu stie cand e momentul sa se retraga.

Adica.. Nicu a fost fantastic, aplaudat, fluierat pozitiv etc, murea sala de dragul lui, iara astalaltu’ constipat, abia-abia rupea cateva aplauze [in schimb am auzit muulte comentarii la adresa lui]. Si am inteles de ce, dintre cele 4 momente ale show’lui [cate 1 de caciula/repriza], Iancu era bagat fortat in prima tura. Ca la partea a doua, reshpectiv la final, daca ar fi aberat el ultimul, ar fi facut-o cu sala aproape goala, pentru ca majoritatea spectatorilor s-ar fi carat catre ale lor dupa ce-si termina Bendea tiradele. Mno. Trist, dar adevarat. Ar fi mult mai onorabil pentru el sa se retraga undeva mai la umbra si racoare, ferit de umilinta insuccesului.

Inteleg – scena, trac, vorbitul in fata multimii – nu poate sa fie intocmai simplu. Eu n-as putea sa o fac. Nu ma duce nici capul, si probabil nu m-ar tine nici oole. Dar el o face deja de ceva timp, si nu o face intocmai bine. Daca era un sindrom pasager de inceput de orator, ar fi trebuit sa-i treaca pana acum. Pur si simplu ii lipseste zvacul ala. Si nici poantele lui nu sunt dintre cele mai stralucite. Si nici dictia. Si nici mimica. Sau gestica.  Zic.

Luat asa per total, ne-am simtit binisor. Am mers pe urma sa molfaim ceva in Pub [Hadeneee, we sure missed your genius in there], beut niste bericele, pornvestit niste pornvesti, ajuns acas’ la 2, dormit urjent, trezit anevoie. Inca somnoresc. Deci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: