h1

interviul face pui

Iulie 1, 2010

m-au sunat aia cu care m-am intalnit sa-mi propuna un post temporar pe sales la ei, sa vada cum ma descurc, fiindca imi lipseste din palmaresul solicitat doar experienta  in retail. asa ca practic, talentul [sau lipsa lui] de vanzatoare e singurul lucru care ma desparte de postul asta de Account Manager.


ah da, store approval interview’ul de luni cu astia de la Selfridges.

i’m excited. are you excited?

6 comentarii

 1. i clap my hands. whatever u do i clap my hands say yeaaah


  • @ana: oh yeaah, oh yeaah, oh yeaaah. [dance of joy] :)) tocmai am citit Store approval pack-ul pentru Selfridges.. are numai 36 de pagini :)) omg, omg. I love it :)))


 2. Brava!

  Da’ ce e ala store approval pack?


  • @veroshag: seeeruuuus!!!! deci: store approval pack e un docoment de 36 de pagini in care sunt trecute de la istoria magazinului [fatat si deschis la 1909, btw] pana la Do’s and Don’t’s, politica magazinului, reguli de conduita, vestimentatie, machiaj si accesorizare a personalului de vanzari de la parter [beauty area.. nu vrei sa stii ce e acolo ;)) ] , chestionare care trebuie completate [Selfridges prin perspectiva ta, istoric in campul muncii, referinte etc.] si dat cu subsemnatul ca ai inteles si acceptat „termenii de utilizare” bla-bla-bla. Dupa primul interviu cu ei, se merge la urmatorul [if successful] si daca treci si de ala, intri in induction course. in care te invata tot ce trebuie sa stii in calitate de sales person in Selfridges [de la comportament, geografia locului pana la incasari, casa de marcat… the works]. militarie, ce mai :)) fiindca la astia nu e suficient sa fii acceptat la firma angajatoare, trebuie sa primesti si aprobarea conducerii magazinului sa lucrezi acolo. iar departamentul de beauty, adica parterul, are cele mai stricte reguli. 🙂


 3. i am i am, excited, sa ne intelegem :)) caut pe cineva sa ma rezolve :))


  • @dush: spor la cautari :)))Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: