h1

cu pompa

august 4, 2011

Catzaua isi deplaseaza fizicul curand-beton-deocamdata-cu-nevoi-drastice-de-prelucrare la sala de … pff… oficial 3 luni, practic mai intermitent asa, ca-i greu cu tatie. In special cu vointa. Dar divaghez.

Calcand mai des podelele cauciucate ale Virgin Active-ului local in ultimele zile, am tot cujetat la toti gagiii ajtia umflati si pompati de zici c’o dat cineva-n ei cu compresoru’.

Si horcaind ieri dupa o serie de repetari de chestii pentru spatele superior, m-o lovit! Stiu cum ar trebui sa-i cheme pe astia! Pe toti!

POMPILIU!!

Consortului nu i s-o parut din cale-afara de amuzant, da’ io n-am mai putut termina calumea nici o serie de exercitii, ca pe la ultimele 3-4 trasuri, impinsuri, ridicari sau pumni  ma palea un ras isteric si izbucneam: POMPILIU! Mwahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaa!

Si-acu’ scriind mai sa dau cu mucii pe tastatura de ras …

Iepuru’ n-o ras nici macar o data. O data!! Nu. 

5 comentarii

  1. i agree! pompiliu! tura trecuta era la sala un pompiliu de asta care-si pleznea pectoralii. deci ie si pompilii pleznite :))


    • dush, my sistaaaaaa’h!!!! eram sigura ca tu o sa ma-ntelegi :)))


  2. :)) eu aveam aceleasi reactii ilariante cand auzeam de Marcel :))


  3. Doamna Catzaua, va citesc de cand ati aparut pe firmament la nashu’ Gro 🙂 Eram de ceva vreme in cautarea unui nume potrivit pentru o … pompa (nu de aia de sala, nu conteaza, da mnoah, m-am atasat si tre sa o botez cumva). Va cer permisunea de a va folosi ideea. Pompilia i se potriveste de minune 🙂


    • Cori, vai de mine, da’ se poate? cu mare drag 🙂 baga mare si da-i sa sune. multumesc pentru fidelitate, a trecut ceva timp de cand am rasarit online 🙂



Lasă un comentariu