h1

cu mania sanatatii

August 11, 2011

Iar am tarat corpul viitoarei doamne Crocantzescu la sala aseara si am lucrat cu spor mujkiuletii din dotare.

Printre Pompili si pixdulici, am avut bucuria si socul pozitiv maxime sa vad babaciuni si moshnegarai la sala. Da.

Din gama moshnegarai: un nenea cam inspre capat de saij’ de ani, inalt dar burtos nevoie mare, cu antrenorul langa el. Si daca nu se scutura si transpira moshneagul de nu-i adevarat, ridicand greutati si mergand in 4 labe tragand greutati dupa el, de ma miram ca mai respira. Era rosu ca un rac, transpirat pana la uoua, da’ nu se oprea. Un alt nenea cam de aceeasi varsta da’ ceva mai fit, lua aparatele la rand. Abia daca a transpirat dupa mai bine de jumatate de ora de tras si impins si lucrat muschi. Foarte tare.

Din gama babaciuni: doua mamaite cam catre saij’ de ani si ele asa, usurel-usurel pe biciclete, si-au facut norma de cardio un-doi, dupe care s-au dus la ale lor. Nu le-am surpins decat acolo, nu stiu de unde venisera sau incotro s-au indreptat dupa ce au terminat treaba. Dar mi-a placut si m-am bucurat sa le vad acolo. M-am bucurat sa vad vointa de a face ceva pentru propria sanatate si pentru propriul corp.

Din gama grasunilor: da, sunt, avem si de-astia pe la sala la greu. Si tipe si tipi. Si trag dragii de ei la vasle, si baga la bicicleta, si fac lungimi de sala vanturand greutati de nu se poate si cate si mai cate. Cu antrenorii langa ei sau fara. Dar o fac. Pentru ca vor o schimbare.

Avem ce-i drept si scleptomane futomodelistice care vin cu apica plata la banda de alergat si se ametesc pe-acolo la pas usor cateva zeci de minute (nu multe). Ce rezolva, nu stiu, da’ ma rog. E problema lor si sunt finantele lor. Dar mersul simplu cred ca se poate face si pe strada. Gratis.

uof. si deseara de la capat. Jennifera ma fac. Jennifera! Jennifera Crocantzescu!

7 comentarii

 1. buai…apa plata futomodelistica is si io, da? doar ca io am fost hobeza dupa calculele mele…si-am tras pana sa ajung la 55 kile, da? ia nu te mai lua de pixde…ca ele is vii si aud!


  • tu asta. tu cand te duci la sala, te plimbi in scarba plictisita maxim pe banda sau chiar faci treaba? a? sunt pixde bune si pixde proaste. io cu alea bune n-am treaba. 😛


   • ba, daca n-am chef, merg agale…sau merg repede cu opriri bruste :)) deci nu se poate..


 2. @dush: si toata sesiunea de antrenament numai aia faci?


 3. :)) buey, deci io-s mai pixda ca pixdele de la sala ta. io merg zilnic minimum 3 km pe jos. Ieri de exemplu am mers 5. Pe tocuri!!!
  :))


  • you are my personal hero. 🙂 cum dumniezo’ reusesti??


 4. practica, bai duamna, practica 🙂
  toata viata am fost pinguin corporatist, asa ca mersu’ pe tocuri intre 8 dimineata si 7 seara era rutina zilnicaLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: