h1

magic saturday

ianuarie 28, 2012

trezit, trebaluit, luat micul dejun pe la 1, trebaluit, pus la filme, luat somn, trezit 2 ore mai tarziu, pus filme de la capat. 

am reusit sa vad ultimele doua episoade de House, una bucata Leatherheads si una bucata Intolerable Cruelty, amandoua cu nenea Clooney. care-i un timpatic, cu toate firele lui carunte cu tot. 🙂 toate aaaazi!!

Mock the Week tiiime noooow!!!

 

[da, .. asta patesc daca am sotul ocupat cu studii]

 

ah da, si am o poveste despre cum ii cu adormitul dupa cotzaiala, da’ asta ramane pe altadata 😀

11 comentarii

  1. n-am vazut filmele alea cu Clooney, ia sa le caut si eu.
    buna sambata ai avut 🙂


    • Leatherheads e mai misto decat Intolerable Cruelty. 😀 da, intr-adevar, am avut o sambata misto 😀 aveam nevoie, ca a trecut ceva vreme de cand n’am mai avut parte de asa ceva.

      tu, madam, toate cat de cat ok? s-a mai potolit balamucul?


  2. right. care dintre ele? ca la mine ruleaza „balamuc non-stop” in 5 sali concomitent :))


  3. Asa, pune-l sa stuieze n continuare, iar tu plimba-te in timpulrespectiv. Aoleu, ce sfaturi dau! Cafeaua e de vina!!!


    • @Deny, io fara el nu ma plimb, sau daca m-as plimba ar fi strict in scop utilitar. fara el nu mi-i bine la shpatzir de voie buna. imi dau seama cum suna, da’ noi inca asa suntem.. decat sa nu facem chestii relaxante in timpul liber impreuna, mai bine nu le facem deloc 🙂 (boring, huh? 🙂 )


  4. Daca as sti ca as avea si eu parte de o astfel de sambata, mi-as trmite si eu sotul la studii… 🙂 Intrebarea e ce fac cu copiii?… 🙂


    • @Bijuterii: eh, al meu studiaza acasa. face un MBA online si e mai tot timpul cu nasul in carti si in laptop. 🙂 nu-i o situatie ideala deloc ca mi-e drag de numa’ da’ mno.. 😀 copiii se trimit la bunici, in tabara, acasa la prieteni de-ai lor (vizite de joaca periodice si reciproce, sa aiba ocazia toate mamele la niste „me time” 🙂 )

      .. ajuta? 😀


  5. Off topic- Cora mea a murit, a calcat-o masina. Acum, mi-am deschis alt blog…Nu mai pot scrie aici. Oricum, toti amicii care m-au cunoscut aici imi spun Cora. Am si o noua catelusa, mai usor de dresat decat Cora mea, dar nu mai e acelasi lucru…si nu mai pun veci numele cainilor mei la bloage, ca-i pierd si ma doare…nici pagini…m-am luat dupa altii, mai bine, nu. Te pup!


  6. Imi pare nespus de rau pentru pierderea ta. Suferi cand vezi un animal strain cum piere, daramite cand e vorba de al tau.


  7. читы для раст – веб программы, бесплатный чит кс


  8. https://fierrohack.ru/ – чит гта онлайн, чит на гта 5 онлайн



Lasă un comentariu